logo_nav

Auto huren

Om Kroatië goed te zien is een auto huren aanbevolen en geeft reizigers de mogelijkheid om hun tijd te nemen bij het bezoeken van bezienswaardigheden en het reizen tussen de grote steden. De kust van Kroatië leent zich bij uitstek voor een ontdekkingsreis per huurauto. Het is slim om je auto alvast in Nederland te reserveren. Vooral in het hoogseizoen kunnen er lange rijen staan voor de autoverhuurbalies. Met een reservering hoef je alleen maar de sleutels op te pikken. Bovendien heb je, als je vooraf reserveert, alle tijd om rustig wat prijzen te vergelijken. Auto’s kunnen gehuurd worden op alle vliegvelden, in grote steden en vakantieresorts.

CarDelMal

Raften is een oude bekende onder de avontuurlijke activiteiten. Een ideale activiteit om jouw adrenaline en die van je hele reisgroep weer op niveau te brengen. De Cetina rivier in Kroatië is de perfecte rivier voor raften

HolidayCars

Bij HolidayCars.com kunt u een auto huren op meer dan 30.000 locaties wereldwijd. Al vele jaren werkt HolidayCars.com samen met meer dan 800 vertrouwde autoverhuurmaatschappijen, waaronder Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Hiermee kunt u elk type auto huren voor de beste prijs, waar ook ter wereld. HolidayCars.com heeft het huren van een auto zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u

Rentalcar

Rentalcars.com is de grootste online verhuurservice van de wereld. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars fantastische prijzen op alle autosoorten, inclusief luxe auto’s, personenbusjes, minivans en automaten. Rentalcars helpt klanten met het vinden van de beste prijzen, whenever you want – whenever you go.

Sunncars

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.