logo_nav

Ontdek de rondreis die bij jou past

11-Daagse rondreis beleef het echte Kroatië

Wakker worden in een camper met uitzicht op onbewoonde eilanden en kristalhelder zeewater van de Adriatische kust, wie wil dat nou niet? Kroatië kent vele campings langs de 6000 km kustlijn.

♥ Blauwe grotten
♥ Bijzondere plekken
♥ Starigrad
♥ Plitcie mere

Actieve rondreis in Oost-Europa

Een prachtige familie rondreis door balkan landen. de landen Kroatië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina. Verbaas je over de mogelijkheden van de uitgestrekte, groene en bergachtige landschappen in de Balkan

 • ♥ Drie landen
  ♥ Prachtige steden
  ♥ Nationale parken
  ♥ Afwisselende familiereis

8 daagse rondreis door Kroatië, Istrië & Dalmatische kust

Geniet van het ultieme vakantie gevoel in de pittoreske dorpjes van Kroatië. Met onder andere een prachtige wandel tocht langs de Plitvice mere en een historische belevenis in de culturele stad Dubrovnik.

 • ♥ incl. 7x ontbijt en 7x diner
  ♥ Genieten van de prachtige kustlijn
  ♥ Langs bekende steden
  ♥ Schiereilanden ontdekken

15 Daagse rondreis grand tour Kroatië

Neem de tijd. Geen dag hoef je je te haasten. Start deze reis in het gezellige Istrië en bezoek de toeristische badplaatsen als Porec en Rovinj. Vervolg de reis naar de adembenemende Kvarner Baai met de indrukwekkende Opatija Riviera, waar je overigens het lekkerste ijs van het hele land kan krijgen.

 • ♥ Romeinse stad
  ♥ Ontspannen
  ♥ Plitvice mere
  ♥ Eigenvervoer

Cruise Oostelijke Middellandse Zee

Laat al je zintuigen prikkelen tijdens een verblijf aan boord van de Costa Deliziosa door de allerbeste vormen van entertainment! Bijvoorbeeld door een spectaculaire 4D-bioscoop, exclusieve golfsimulator met een golfterrein in de openlucht of een uitgebreid wellnesscentrum van maar liefst 3500 m ² .

 • ♥ Top cruise
  ♥ Goede prijs / kwaliteit verhouding
  ♥ Geschikt voor families en kinderen
  ♥ Veelzijdige topkeukens